Nu va denna julen över

Nu så e julen över, men slutade med en släng magsjuka av något slag:( Mådde skit illa och jätte dålig i magen och ont. Men spydde aldrig, märkligt tyckte jag. Men man försöker ju inte känna efter hur man egentligen mår utan de kommer som det kommer. Men nu e vi iaf hemma i vår lägenhet igen, kom hem igår.
Väntar på min lillebror som ska komma om en timme ca. Han ska stanna hos oss till tisdag:) Var längesen som han kunde vara här, så nu tyckte jag att det var hans tur att få komma hit till oss. Gud va ja längtar efter operatörsskivan till min laptop, för denna datorn e sjukt seg att skriva på juh!:S

Ne får väl ta min lille glad o kolla på film elr något till brorsan kommer:)

Ha en fortsatt trevlig helg!!

Onsdag den 16e december

Hej..

SItter framför min stationära dator nu som bara fungerar när den själv vill:( Min laptop har fått massor av virus via facebook:@  Kommer inte gå in på facebook via mina datorer längre..
Men iaf det gick inte att rätta till själv, även min farsa har försökt. Men viruset tog bort en massa filer som behövdes bl.a windows defender..  Ringde telenor, men där fick jag bara kalla handen.. ringde sen till HP iomed att min dator e en HP. Dom tyckte telenor var förjävliga mot mig.. Så dom skulle skicka vista operativsystemet till mig:p Tar ca 2veckor innan jag har den.

Men om vi ska återgå till mitt förra inlägg, bara för att jag mådde illa behövde jag inte vara gravid. Då hade jag skrivit det. Men visst det e väl första frågan som poppar upp hos er, Ah e du gravid kanske?.. Men nej det e jag inte. Inte ännu. Vill inte riktigt ännu heller. Vill ha jobb o körkort först!

Ne om man skulle lägga sig i sängen o lyssna på Enya och läsa en bok kanske?:)

Jag älskar min underbara bästis!!!<3 Du vet vem du är:)

hejsvejs
RSS 2.0