Midsommarn-dagen år 2009

hejhej..

Då var man hemma igen efter att ha varit & firat midsommar med min kille o hans familj. Det va rätt skoj, men planerna var ju inte direkt där. Planen var den att vi skulle sitta ute o äta sill o nypäror men det var regnigt=( Sen några timmar efter att vi skulle ut o grilla så börjar det fantamej regna o åska.. Så det blev o sitta inne..tråkigt tråkigt men vad ska man göra..?

Nu så har man nyss ätit kvällsmat, så det blir snart en film med ööööllll... Mmm gutt.. hehe

*uppdatering kommer**

Veckan går fort


Hellu.. Nu har de flesta skolbarn fått sommarlov..skönt för dom. Och de andra har tagit studenten..
Jag har själv har ingen semester alls i sommar=( antingen e det praktik eller så e det sommarjobb..
Nåja skit samma, i flyttar ju ändå nästa år..**guttans de ska bli**

Hmm va händer då till helgen humm, ja du, bara vara hemma..ska städa o tvätta o uppdatera mitt cv på af-s hemsida, och så ska ja se om jag hittar något jobb som jag kan ringa till på måndag.


Förresten, har ni läst det med den 15åriga Therese som blev mördad i Stockholm? Alltså stackars henne, tänk på hennes föräldrar hur dom mår nu=( Jag blir lika ledsen varje gång när det e unga som blir mördad.. JAg menar hon var inte mer än 15år gammal..hon hade hela livet framför sig o skulle tagit studenten i morron.. Vad tänker ni på som mördat henne?? Vad jag förstod det som så skulle det röra sig om någon svartsjuka. Men man mördad väl för faan inte en bara för man e svartsjuk? Jag hoppas dom som gjort det får sitt straff..! Jag blir så förbannad.. ska man inte kunna gå på fest utan att bli dödad?! fan va sjukt, det e knappt man vågar gå ut på kvällarna när det finns såna sjuka typer...
Vart e den här världen på väg egentligen??

Ne nu ska ja inte skriva mer om det för blir bara ännu mer förbannad på det.. det e inte klokt att det finns så såna fanskap rent ut sagt.. Stackars föräldrarna, o hennes släkt o vänner.. ='(

Nä nu ska ja se film men dottern min.. ha de!
//Tezz

.::Måndag ingen::.

Hellu på er som läser..

Allt bra? ehm..ja de e det väll.. Trött som attans bara men annars e det okey. Hmm va ska man skriva idag..
Ja, i lördags var jag, min dotter o min kille på min lillasysters student.. det var rätt kul faktiskt.. Det var farmor o farfar, min ena systers kille och min andra systers kille som kom..o givetvis vi ju. Så vi var nåra stycken, men farmor o farfar skulle köra hem runt halv åtta tiden, o meningen var att dom skulle skjutsa hem oss sen på kvällen.. Men ja, dottern min o min kille ville inte åka hem så tidigt..så vi festa in till kl var runt elva halv tolv.. Så vi fick sova över hos dom=)  Morgonen därpå vaknade min töös lite väl tidigt..hmm klockan tio i sju. Snacka om trött man var.. Hade gärna velat sova till nio halv tio iaf..men nej då inte hon...Vad B o vakna så tidigt en söndag..usch.. men men har man barn så e det en annan sak..

Denna veckan händer de mycke, i morron tisdag så ska ja till ortopeden, sen på onsdag ska ja på uppföljningsmöte på arbetsförmedlingen..sen på torsdag e det föräldrasamtal på dagis.. På fredag vet jag inte..

På söndag så fyller min killes mamma år.. Grattis Grattis!!!=))

Snart fyller jag år.. Jippi.. *or not* Jag blir 23 hela år den 12juli.. visserligen lite mer än en månad tills dess..

Den 30juni, så har jag o killen vart ihop i 2år=D Älskar honom verkligen<3

Vad ska man egentligen skriva för att folk ska läsa ens blogg o kommentera?? nån som kan komma med nått tips?

Natti natt, nu ska ja lägga Lillan.. //Te$$
RSS 2.0