.::Söndag Eftermiddag::.

Lillen min sover så då tänkte jag sätta mig ner framför datorn & skriva lite..Släppa loss tankarna.. Eller vad ni kallar det för. Nåja, tvätten är äntligen klar. Ska fixa min Ica-väst sen, lägga ner pennorna & kniven och även post-broschyren i bröstfickan..Har nämligen tvättat västen för den blir lite skitig när man håller på med varu-uppackningen & frukten.
Aja, min föräldrar har varit här hos oss och tagit en kopp kaffe & pappa lånade 3 filmer.. (hmm, vikka va det nu?) Det var iaf 3 rysare han lånade.. Äsch får se sen om jag kommer på det.. hehe.. Minnet börjar svika.. haha.. Nej skämt åsido.. Men mycke & tänka på nu.. Den 2juni ska ja på röntgen, den 9juni ska jag till ortoped och den 11juni ska jag på dagis-möte.. Men jag har satt upp lapparna så ska förhoppningsvis inte glömma tiderna.. Ne men e allti noga när det gäller datum o tider.. Visst de har väll hänt att jag glömt bort, men vadå då..Glömt, ja det har väll ändå alla till mans gjort nångång.. elr hur?

Ska snart börja med middagen.. Har som regel här att vi ska inte äta middag efter 18,00. De har följt med sen när man bodde hemma hos mor & far. Fixade en motionscykel idag, så nu varje dag blir det först & mjukstarta en halvtimme åt gången & sen öka när man fått upp flåset..hehe.. Måste börja träna dels för & gå ner i vikt sen för mina knän ska bli bättre. Man har ju fått det från läkaren när man varit & undersökt knäet där..så har dom sagt då rakt ut " ja, du bör ju gå ner en del i vikt" och så tittar han/hon på mig uppifrån & ner. Hur nertryckande e inte det?


LOveTezz

-------------

Attans det jag skrev nyss försvann..FAN...

.::Lördag Kväll::.

Jaha, då var det kväll.. sitter hemma o tråkar som vanligt..inget o göra.. så jevla B..
Inne i stan e de fullt ös kan ja tänka mig att det e.. dels att de e lång-lördag, sen e det siesta enda tills i morgon..de började i torsdags.. Sen så e det crusingen med.. Allting på en gång. Fast crusingen e dock inget för mig. (hehe)

Imorron kommer mina föräldrar på fika en stund.. Ska tvätta i morron med.. så hela helgen e fullspäckad. Nästa helg så ska man på student-fest. Min syrra tar studenten på freda, om jag inte e helt ute o cyklar. Så antagligen blir de väll o supa till.. o glömma allt annat omkring. Inte vt jag..får se..

Idag gjorde jag mig av med ena hamstern (honan)... den bet både mig o min dotter, så ville inte ha kvar henne. För min dotter våga inte röra henne nu.. Så min bästis har henne nu istället, för hon har en liten påg med som e stormförtjust i den nu.. Han har döpt henne till Emma.. hehe gulligt..

Nej nu ska ja gå ut ti min kille o dotter.. ha d fiint alla..!

LOveTezz

.::Lördag Morron::.

Det e lördag morron.. Något trött.. Har sovit för länge.. E ju van o gå upp halv sju, sju på morgonen. Så minsta lilla timme man sover för länge så känner man sig jätte trött.. *usch* Sitter o lyssnar på Declan-bright eyes.. Allt för att få min kille att vakna..hehe.. Han hatar den *smörsångaren* som han kallar det. Men jag gillar hans musik iaf.. det får en att slappna av när man behöver koppla av nå'n minut elr så.

Ska väl snart äta frukost när han vaknat :S  Hehe..

Nått jag inte förstår e varför vissa ska störa sig på hur man mår.. Vissa som haft det ungefär likadant men sen andra som mår bra..ja dom förstår inte. :(

Tur man har några underbara vänner kvar som verkligen bryr sig om en, och som verkligen lyssnar o förstår..
Tack för att ni finns för mig..!!!
*Sara (Vittsjö)
*Nellie
*Carolina N (Vittsjö) --Du e min bästaste vän, du finns allti där för mig, allti.. Du betyder enormt mkt för mig..Glöm aldrig det!!! <3 dej min underbaraste vän!! du e mitt allt!! Kraam på dej!!
*Fredrik (Vittsjö)
*Johan (K-stad) MIn älskade kille!!

Ni finns alltid för mig o stöttar mig o alltid finns där för mig när jag behöver hjälp elr stöd! TACK!!
Vet inte vad ja skulle gjort utan er..

Har haft många vänner innan jag blev gravid, men när ja blev gravid vände *vännerna* mig ryggen till, o så blev det en massa pullshit snackat bakom ryggen.. Hmm vad omoget om nått!!

//LOveTezz
RSS 2.0