Halloween helgen

Ja, då är det halloween helg, rätt mysig faktiskt.. Här får ni ett smakprov på kommande kvällen;Vem gillar inte Halloween=)?
Jag älskar SKRÄCKFILMER.. fast dock inte såna som går ut på samma sak, typ dom Halloween-filmerna men Michael Myers.. Men visst jag har gillat dom, så de kan jag ju inte förneka.. Men när man har sätt dom ett par gånger så tröttnar man på dom, och speciellt när många av dom går ut på samma sak.. I varje film går Michael ut och dödar en samma folk, alltid samma sak i filmerna..och för de mesta så får dom väl tag i Michael i slutet..inte sant?? Men nån skräckfilm som jag verkligen älskar det är SAW-filmerna.. :) Det ska ju komma ut en 6:e film nu snart:) Fan vad gött!! Längtar tills den kommer ut:)!

Ha en trevlig HALLOWEEN alla människor=)

Trickr treat???

Torsdag..hon e fortfarande sjuk:(


Det är Onsdag förmiddag, inte mkt och göra när man är hemma med sjukt barn:( Men vad ska man göra.. Saknar mina kolleger på jobbet.. (och nä, det är inget fjortistänkande) Men så är det faktiskt, dom är så förstående när man är hemma med Yelena, och nu är de en period då småbarn är sjuka ofta, särskilt dagisbarn som Yelena är.. Men men så är det ju, kan ju inte göra så mycke när man är ensamstående heller.. Igår Onsdag så fick jag min mp3..
Så här ser den ut;

Snygg va=) så ska ladda över lite musik, eller rättare sagt en hel del musik till den senare idag..den är ju på 8GIG så det tar ju ett tag och fylla den:p


Fan igår kväll, snacka om att jag blev skitglad!! Haha.. Fast nog ingen som vill veta varför:p
Har lite små-ont i magen nu:( Den förbannade j*vla mensvärken.. Den är inte att leka med precis.. Usch fy..
I morgon ska jag jobba:D. Min älsk passar Yelena då, hela dagen medan jag är på jobbet. Vill inte släppa ner henne på dagis i morgon men den hostan som hon har..låter hemskt när hon hostar.. :(  Men den bästa medicinen jag brukar använda mig Lephenton..den är slut. :(

Ha de fiint!!

 

Hehe, här e annan del av ica-praktikanten Jerry:)Visst e han rolig den dära praktikanten?:) :)
RSS 2.0