Lördag.. E hos syrran idag...

Skulle egentligen varit med en annan idag, men hon kunde inte sen :( Typsikt.. såg verkligen fram emot det. Men man får aldrig vara glad känns det som :/ Men men jag e van vid det, efter vissa vänner man har.
Aja skit i det..

Jag ringde iaf min lill-syrra och frågade henne om vi skulle hitta på nått, hon blev visst också sviken :( Är precis som det e nån jävla svikar-dag idag.. det känns så iaf..

Om två timmar ca ska vi äta kebabtallrik elr pizza får se vad det blir.. Sen kommer killen vid 7 tiden o hämtar oss.. Sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer, typ hålla helg elr nått o sen nån film..

Hmm vad ska man nu skriva dårå?! hmm vet inte..
får se om man kommer nått o skriva ikväll...

uppdatering kommer..

Hej På er alla!!


Hemskt ledsen att jag inte skrivit på ett braaa tag, men jag har faktiskt inte hunnit :( Har ju börjat på ny praktik, så det är lite ändrade tider iomed att jag pendlar nu mer..
åker hemifrån tjugo över 8, börjar halv 10. Slutar kvart i 4, bussen går strax innan 4. Tar sen nästa buss halv fem..hemma kl 5, går till dagis o hämtar lillan, hemma halv 6, vart i 6. Så det e fullt ös hela dagarna.

I morron e det fredag, denna veckan har bara sprungit iväg.. Men e ju hemma med Lillan då hon e magsjuk, men ska till jobbet i morron igen.. Såååå dryyyygt och gå hemma, men vad ska man göra när ens barn e sjukt och man e ensam?!

I helgen blir det ganska lugnt.. Babe kommer efter att han tränat med sina polare.. :D
Saknar han sååå mycket när han inte e med oss!!!!<3

På lördag var det tanken att vi skulle på ukm i hässleholms kulturhus och titta på mina systrar som skulle sjunga.. men kom på att vi kunde inte då killen inte kom förrän på lördag kväll :(

Jaha vad ska man nu göra dårå, hmm jag vet inte... Diska kanske..? Ja det ska ja göra..

Jag önskar att jag kunde bli bättre på att blogga, men jag hinner inte.. så det får bli på helgerna. När man har någon som kan busa med Lillan.. lite svårt o kunna koncentrera sig :p Med en liten som ska sitta i knäet o trycka på alla tagenterna.. hehe..

Vi hörs gott folk..!

Thingeling
RSS 2.0