Dålig på & uppdatera bloggen

Hej min kära läsare :)  hur är det med er idag? Här är de sjukt, yelli har feber..började med feberfrossa igår kväll, gav henne alvedon, sen inatt var det upp igen och ta tempen igen, då ställde den sig på 38,2 gav henne alvedon för och få ner febern.. Hon vaknade flera ggr i natt och var gnällig och vände och vred sig hela tiden.. När klockan vart runt halv sex kunde hon äntligen få somna om riktigt, men likförbaskat vaknar hon strax efter sju.. Så har varit uppe sen dess..

Så man är liiite trött, i o med att man fått springa upp några ggr i natt.. JUst nu så är hon i sitt rum och leker..

Jag vet inte riktigt själv vad jag ska hitta på ?!

Igår kväll letade jag efter min digitalkamera som bara försvann helt plötsligt.. Vetifsn var den är!!!! har letat överallt, men hittar den icke:(

Den ser ut så här:Ha de fiint!!!

Thingeling

Söndag kväll...och Lillen har redan somnat

Aha, då var det slutet på denna söndagen.. helgen gick fort den, nästan lite för fort..  Men i morron e det jobb igen, ska in min 3e vecka på coop :) Jag börjar faktiskt vänja mig nu, men i början var det en väldigt stor förändring. Men nu fungerar det iaf bra.. Men tisdagar e ingen rolig dag, för då e det inte alls mycket att göra, inga varor som kommer (vad jag vet iaf) Men det finns ju iofs. annat man kan göra så som fronta :p Måndagar. onsdagar, torsdagar och fredagar är där varor, på måndagar är det mejeri-varor, onsdagar är det andra varor + frysvaror, men blir oftast lite över till torsdagen, fredagen är det mejeri, varor på inte fått plats och frontning.. Någon av dagarna är det charken, men det kommer jag inte ihåg nu.. :s
Men det återstår att se :D

Nu så sover min lilla prinsessa, hon har inte sovit på hela dagen, och ändå vaknade hon kl 8,00 i morse. Själv vaknade jag vid halv 10, så lite sovmorgon fick man ju till Lillan kittlade mig under fötterna o sa, mamma upp, mamma upp, jag vill hålla Ninni.. (hennes kanin) ..hehe så söööt hon är.

Vad jag längtar till sommaren, så skönt o slippa den här j*vla snön, är sååå trött på det.. Vill HA värme, och sol:D och inte behöva dom förbannade vinterkläderna på mig..

JAAA jag har gått ner 3kilo på 1 och 1halv vecka... typ bara ätit drickyoggi och varmakoppen-soppa om dagarna :p  Men visst hungerkänslorna är ju kvar men det är bara att sysselsätta sig med något så tänker man inte på att man är hungrig.. (inte jag iaf) hehe..

Ne om man skulle ta o se en film, sen säga godnatt till herr kudde..

Vi hörss

Thingeling

Äntligen fredaaag!!

Då var det äntligen helg..såå skönt. Helt slut e man..lagar mat till familjen:p falukorvsgryta med potatismos:)  De stod mellan pasta elr potatismos;) och det blev potatismos..(egengjord, helt klart)

Sen efter maten blir de och titta få film och mysa lite..Lillen e rätt så trött..så hon lär väl somna  tidigt.. Kan vara rätt så skönt, så jag och babe får egen tid med varandra.. :p
 
Lyssnar på gamla klassiker på spotify, gissa vilken grupp:)? (BACKSTREET BOYS) HELL YAA:P

Det var längesen man lyssna på dom..min favvogrupp när jag var tonåring :p Men lyssnar dock inte så mkt på dom längre, och väl e väl kanske det..elr?! Det börja lukta maaat..heh..

Trött som fasen e man, ska bli gutt med helg.. :)

Ska fortsätta med maten nu, men vi hörs:)

Thingeling
RSS 2.0