Måndag..

Hejsan.. idag e man hemma med en  dotter :( Hon e jätte förkyld och feber.. Inget roligt alls.. Så hon e ju sig inte lik precis, men vilket barn e det när man e sjuk..?!
Jag blir så på en viss person som aldrig dyker upp, de verkar också som om dom inte kan klockan.. vadå irriterande?! det är ju inte lönt man   h*n heller..för man blir inte tagen på allvar.. Nej nu ska jag ge Lillan alvedon..och sen leta lite på nätet..
Uppdatering kommer kanske sen :P

ha det så bra =)

Fredag den 14 Maj- 2010


Hello my friends som läser min blogg :P  Hoppas allt e bra med er?? Med mig e det sådääär, knäet fumlar sig, har ägnat min dag på akuten, men blev hemskickad igen! *fuck this* alltså. Ska jobba ikväll 18 till 21, så får ägna de timmarna i kassan för att få vila knäet..känns att man har gått idag, för det för ont som sören i mellanåt.. :'(  Inte ifall jag gnäller, men för er som vet hur det känns, vet ju vad jag pratar om...

Ska även jobba i morron och söndag, så fullspäckad helg med andra ord :D

Nej ska ta och vila nu, men vi hörs!

Chilla lugnt ;)

Just nu så känns allting så jävla off!...

Just nu så känns allting så jävla off!.. Ja bokstavligt talat gör det de.. Ni som känner mig vet nog vad jag menar.. För er andra så ni fortsätta vara nyfikna på varför.. Det e inget jag direkt skriver här.. För skriver man det så får man väl dumma kommentarer från folk..och från dom som inte vet vad det handlar om.. Skulle kunna skriva ut allting här just nu, men nej skulle inte tro det.. Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon.. Godnatt på er!

RSS 2.0