BLOGGSTOPP!!!!

Jaaaa its time for the trip to Polen, tomorrow!!
Det ska bli sååå underbart och komma från Vittsjö! dessvärre fick vi ju inte lägenheten i Hässleholm, givetvis. Men det kunde jag räknat ut från början, men hon SA att vi skulle kolla på lägenheten och sedan återkomma, vilket vi gjorde. Hon skulle höra av sig innan onsdag denna veckan, men inte ens DET gjorde hon, nehe du jag fick själv ringa och fråga om vi fick den..och svaret blev som vanligt NEJ.. Aja nog om det, jag är så van att bli sviken av olika anledningar så det är inte lönt och gräva ner sig..det löser inget. Bara till att leta vidare..
Dock var där en som ringde till oss igår, som hade sett vår annons på abcannons.se men DOCK var hyran alldeles för hög.. "bara" 5900:-.. så tack men nejtack.
TORSDAG DEN 28OKT TILL 31OKT ÄR VI BORTRESTA!!! DEN 1:A NOVEMBER ÅKER VI NER TILL HAMMENHÖG! SÅ UNDER DEN TIDEN ÄR DET UPPDATERINGS-STOP I BLOGGEN. ÅTERKOMMER NÄR VI ÄR HEMMA IGEN!!

Ni får ha en fortsatt bra dag/vecka/helg för det ska vi iaf ha!!! =D
//Tess

Tisdag..och det börjar närma sig med STORM steg..

Hej!!
Idag e det Tisdag och ytterligare en dag närmare för avresa på POLEN!!!! Guuud vad man längtar nu.. I morron kväll när sambon kommer hem åker vi till mamma och pappa och sover där över natten, sen bär det av på Torsdag!!!
Vad det ska bli skönt och komma hemifrån några dagar..!!! shit, ser verkligen fram emot detta..faen vad kul det ska bli..! Så idag blir det packning av det sista som ska packas ner så det e klart till i morron..
Nej ska göra mig en kopp kaffe sen ta tvätten..
Vi hörs!
//Tess

Då var det snart helg.. Och exakt en VECK...

Då var det snart helg.. Och exakt en VECKA kvar till vi åker till POLEN.. Men attans vad tiden går sakta när man längtar till något.. Men helgen springer väl iväg som vanligt.. I morgon ska jag och yelena möta mamma å sen ska vi göra ärenden i stan..sen efter det hem till dom. Sen när älskling slutat jobb kommer han och hämtar oss plus min lillebror som ska vara hos oss över helgen..ska bli kul=) Sen när helgen e över så e det bara 3dagar kvar, åker på Torsdag nästa vecka =D *längtar* och vi kommer hem sent på Söndagen, sen på Måndagen den 1november åker vi ner till min hometown, hammenhög, ska in med bilen plus byta till vinterdäck.. Det börjar ju bli dags nu. För igår snöade det!! Usch fy!! Nej nu ska jag mysa med min dotter å kolla på fiffi. ;) //Tess

RSS 2.0