Tisdag!!

Ja det e Tisdag idag.. Jag slutade 14 idag, skönt när man har feber sen igår :( Men jag vill iiinnte vara hemma. Jag vill jobba ju.. Så ligger och vilar nu, tagit alvedon igen, och dricker vatten.. Hoppas fasen att det inte blir värre.
Nu när jag kom hem, så kom jag på en sak som jag hade glömt! skulle fixa det, men datorn klyddade, modemet ville inte koppla upp sig, tog 45min innan jag fick modemet att fungera..*jäkla skit*. Funderar på att sälja detta abbonemanget till nån annan som har bättre mottagning än jag har.. Men vet inte hur man gör det.. får väl ringa och fråga dom.
Men iaf fick fixat det jag hade glömt, ska posta det innan 6 bara. Men det hinner jag innan jag ska trava till dagis och hämta tösen min.
På torsdag efter jobb, så ska jag till vårdcentralen med knäet..igen. Blir inte bättre :( Vet snart inte vad jag ska göra.. :/
Nån som vill ta över smärtan? :) hehe tror inte nån vill det faktiskt..
I helgen blir det lugnt för vår del..ska möblera om lite här.. det behövs. Slippa ha massa sladdar på golvet vilket vi har just nu för boxern ska fungera normalt..
Nä nu ska jag vila lite, men vi hörs :)
Ha det bra alla =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0