Ber om ursäkt!JAG BER OM URSÄKT ATT FLERA AV FÖRRA INLÄGG BLIVIT KOMPAKTA.. DET VISADE SIG ATT BLOGGSIDAN VARIT INSTÄLLD PÅ FEL REDIGERARE.. SÅ DET ÄR INTE SKRIVIT FRÅN MOBIL. JAG VÄNTAR FORTFARANDE PÅ DERAS UTLOVADE IPHONE APP!!

Onsdag...

Onsdag eftermiddag.. yes it is. Var tvungen och hämta tösen från dagis idag..så sen när vi kom hem kröp vi ner i soffan o tittade på tecknat.. Jag somnade till, det slutade med att Y hade lagt sig bakom mig med sina ben på min rygg och somnat så.. så har sovit sen klockan 14 och Y sover fortfarande, min lilla gosunge..


Skulle ringa min man och säga att han inte skulle hämta Y från dagis för jag redan gjort det, men vad ligger hemma..JO hans mobil..han var nog liiite stressad imorse :P förhoppningsvis kommer han hem om först..hehe. Imorgon blir det att städa för min del plus att försöka hinna med skriva ner vad vi ska ha med oss nästa vecka..den lappen jag hade e putsväck av nån anledning..

Åh vad mitt huvud värker :(  Inget kul, det e nog åska eller nått i luften verkar så när man tittar ut genom fönstret.. Det hade inte skadat så luften rensas upp..!

I helgen så om Y tillåter åka till mamma o pappa och lämna min systers laddare som den lilla klanten glömde hos oss i helgen som varit :) och sen ska vi hjälpa dom med tälten och kolla över om det behövs lagas nånstans så dom slipper stå med det själv dagarna innan vi ska åka..
Nu så gör jag inte för mkt, stumpan sover..tänkte då passar jag på o blogga lite och samt kolla hur långt filmerna har kommit, samtidigt som jag lyssnar på Nick Borgen.. Älskar hans låtar, älskar svenska låtar..lättare att hänga med i texten och förstå vad som sjunger om när man inte e super duktig på engelska direkt :/

Ni får ha en fortsatt trevlig dag/kväll/natt, vi hörs!

Saturday Night!

Yeah, det är helg, fast den började iofs redan igår efter jobbet :) Men hade gärna velat jobba också.. Saknar faktiskt jobbet! Och just nu Saknar jag min underbaraste vän Fiki, så himla mkt.. Hon har rest utomlands med sina föräldrar..! saknar henne så! visste inte att man kunde nästan sakna ihjäl sig på sin bästa vän.. men tro mig, det kan man! man undrar hela tiden hur hon o sin son har det, hur vädret är, om hon längtar hem.. Hon e borta i två veckor :'( I miss her so..! hon är som en syster för mig! en lillasyster.. Jag kanske låter desperat men det är så, jag saknar henne! vi pratade varje dag, flera ggr om dan, hon e den som alltid finns där, iaf så länge vi känt varandra! På min 25års-dag så kom ett bud med en stor tårta till mig, gissa från vem? -Jo från min fina vän! Ingen har gjort nått sånt för mig, ingen! och aldrig, hon e den första av mina vänner som gjort nått så fint till mig! Jag har 2 bästa vänner, men båda e så olika och jag älskar dom på olika sätt.. sen har jag 2 andra som är mina nära vänner, älskar dom också! Men mina två bästa vänner, finns alltid där... I loove you my sweet friends!!<3 Never forget that!!! Åh jag längtar till min fina vän kmr hem från Bosnien! jag ska gå och vänta i 2 hela veckor! Snacka om att längta ihjäl mig..hehe. Nejdå dt kmr gå bra.. Men ändå!! Nu till annat, hmm hur det blir med den andra bloggen som mer e privat, ehm jag vet faktiskt inte.. förr elr senare lär det väl läcka ut som allt annat.. :/ Åh vi vill flytta!! komma närmare allt.. men finns ju inget ledigt! Gaah blir tokig... Nä nu ska ja surfa vidare och lyssna lite på Shontelle.. (Y) Vi hörs! chill
RSS 2.0