Torsdag...

Ja, det e torsdag.. och jag e hemma med en hostig dotter.. :( Fattar inte vart hon får skiten ifrån men antagligen är det från dagis :/ Nåja det går väl över någongång, får jag ju verkligen hoppas! För jag vill inte vara hemma!! Vill ju jobba!!
Idag blir det grekisk sallad till middag.. :) Det är såå gott, speciellt med vitlökssås på..
Och till det så blir det att se Brottsplats USA..och sen prison break..(om jag inte somnar kl 19 idag med..haha)
Igår så somnade jag direkt efter Brottsplats..Jag sa till min sambo, jag ska bara vila.. Sen vaknde jag yrvaken kl 22,09 och såg Tv:n var igång, tänkte vad fasen..klockan är väl mkt, och jag tittar yrvaket på klockan..Ah den e ju bara tio.. :s Haha jag "råkade" visst somna ändå... Aja baja Tess!!
Aja vände mig om, och somnade om igen..Vaknade flera ggr inatt och fick ge lillan hostmedicin, dock inte varje gång..
Då e det snart helg igen!! gött!
Jag undrar just när blogg.se appen kommer ut!!?? Dom sa under mars skulle den vara tillgänglig..och att dom hade fått fram en första version och höll på att testa den.. Men jag sökte på google om det..och vad jag har läst så har man pratat om detta redan förra året.. Men vrf händer det ingenting då?! tänk så många bloggare dom förlorar pga av detta.. Ah skärp er blogg.se.. Mailade dom i morse om appen, men fortfarande inte fått nått svar från dom.. *suck*
Nej nu måste jag ta och plocka undan här, men vi hörs gott folk!! Ha en fortsatt trevlig torsdag eftermiddag!! :)

Onsdag...

Hej och hallå på er alla :)
Hur e det med alla idag då?! Här e det bra för min del.. Min tös e fortf inte bättre :(  Vaknade vid 24 tiden inatt, att hon väste elr som jag kallar det för "skällande" hosta.. Ah nej tänkte jag upp med henne av med kläderna hon hade på sig, så hon blev sval.. Gav henne Lephenton, väntade på att det skulle börja verka.. Hämtade kuddarna och täcken och la oss i soffan och kollade på film och då var klockan, halv ett. Jag låg vaken, hon lika så och hostade som en tok. Till slutade verkade medicinen och hon somnade vid 2tiden..jag låg vaken ytterligare några timmar för och hålla koll på henne.. halv fem/fem i morse somnade jag också..vaknade sen vid 07,00 igen.. kunde inte somna igen.. Så ja, jag e något trött nu, men det e sånt man får ta ju.. Tråkigt som f*n e det bara..Vill inte vara hemma från praktiken.. men jag har ju inget val :( Har ju ingen annan som kan ta hand om henne när hon blir sjuk..
Tror det beror delvis på att hon inte varit på dagis hela tiden, jag gick hemma. Eller så går det mycket skit nu..
Det går ju både magsjuka, influensa och förkylningsskit nu har jag hört..
Min sambo var hemma med henne sist, nu var det min tur.. :/ Det är inte kul och vara hemma ska ni veta!
Under den tiden jag gick hemma och när hon varit sjuk andra gånger, så TROR många att det är rena fröjden och lyxen att gå hemma och inte göra nått!!
MEN ska säga er så mycket att har man sjukt barn så e det ändå mycket "jobb" runt det..man ska se till så hon blir frisk, ja se till så hon har det bra och äter och dricker ordentligt och sjukhus besök om det behövs..
Vilket jag trodde att vi behövde inatt när hon låg där med sin krupphosta..som låter värre och håller i än förra gången..
Sen vad der gäller att "gå hemma", ni ska veta att det e sjukt frustrerande att gå hemma, söka jobb, skicka CV, ringa företag och presentera sig, sen när man oftast får NEJ till svar, då har man känslan att ge upp många gånger, men man kan inte bara ge upp så fort det går emot..även om allting känns värdelöst ibland!!
Det handlar INTE om att jag INTE vill jobba, klart som fan jag vill!! Vill inget annat ju.. Men när jag flyttade till hemifrån,(nu tror ni säkert ja bodde hemma när jag fick Yelena, och ja det gjorde jag pga den sits jag satt i då..) så bodde jag själv med min dotter..och första dagis åren var det mkt sjukdomar, och jag stod själv med min dotter samtidigt som man skulle sköta allting annat själv... Det var skit tufft!!
Men tackolov så bor jag o min älskling ihop och har gjort nu i 2år.. Hans hjälp betyder enormt mycket för mig!!!!
ÄLSKAR ER SÅ MYCKET!!!<3<3<3<3

Fräckisar :)

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:
* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

Käre herr Penis! Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:
* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er -av ledningen- anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.


Det var tre unga killar som var ute och vandrade i skogen. De gick förstås väldigt vilse och maten tog slut och de började frysa som bara skräcken. De kom till slut fram till en stuga som det lyste om och man kunde se att det var riktigt varmt därinne. De knackade på dörren.
- Öörrk, jaa. Vad vill ni, svarade en uråldrig gumma som var riktig ful och hade vårtor överallt.

Hon stank fruktansvärt.
- Vi är hungriga och undrar om vi får lite mat och sova över natten?

- Huummm, hummm! Okej, men på ett villkor.

- Vad då?

- Det är så att jag närmar mig 112 års ålder och jag är fortfarande oskuld. En av er får ligga med mig så bjuder jag er på en riktig smaklig måltid och härliga sängar.

- Örrrrk, hon stinker, är riktig ful och äcklig, tänkte killarna och tackade nej. De fick sova i ladan istället. Men mitt på natten vaknade en av grabbarna och var riktig hungrig. Därför funderade han och fattade sitt mod och gick fram till stugan och knackade på.

- Örrrk... Vad vill du nu då?

- Okej, jag går med på villkoret.

- Bra, då dukar jag fram ett måltid som du aldrig kommer att glömma.
Gumman blev överlycklig och bjöd fram massor av mat, vin och högar av desserter. Killen åt och åt! Men när han började mätt blev han orolig över hur det nu skulle gå. Men då såg han en majskolv och fick en idé. När de kommit till sovrummet sade killen:

- Jag är väldig blyg av mig. Kan vi släcka lampan?

- Såå klaaart!

När rummet blev riktigt mörkt tog killen fram majskolven. Han stoppade in majskolvet och hörde hur gumman njöt av det. När hon var nöjd fick han bråttom att göra av med kolven. Han såg att fönstret var öppet och kastade ut den. Så var det klart och killen fick sova gott fram till tidigt på morgonen då han gick ut och mötte sina båda kamrater.

- Fan va synd att du missade en riktig god måltid, sade en av kamraterna.

- Vi hittade en stor majskolv med smält smör, så vi åt upp hela!


Lille Pelle skulle gå å köpa sig en porrtidning. När han kom in till tanten i kiosken så sa Pelle:
- Jag ska ha en pojtidning.
Han kunde inte prata riktigt rent, nämligen. Tanten i kiosken tog fram Kalle Anka som hon trodde att lille Pelle ville ha. Lille Pelle ruskade på huvudet, varpå hon fortsatte med Fantomen, Tarzan och alla möjliga tidningar som en liten pojke skulle vilja ha. Pelle blev förbannad och skrek:
- JÄLASÄRRING!
Å så sprang Pelle hem. När han kom hem så såg hans mamma att det var något fel på lille Pelle, han som alltid brukade vara så glad och trevlig. Så hon frågade vad det var för fel.
- JÄLASÄRRINGEN i kiosken tror att man kan junka till Kalle Anka!
Det fanns många fler som började garva åt..men här har ni iaf 3 av dom :) hahaha
RSS 2.0