12-06-28


Shaken intagen i tid, regelbundna måltider är det som krävs. Och träning förstås. Som inte riktigt har blivit av sen i fredags, dock har jag ändå försökt röra på mig även om det smärtar. Drog knäet snett i fredags kväll, just när det hände gjorde det väl inte sådär jätte ont, men i lördags, fy satan vad det gjorde ont. Ursäkta ordvalet. Men det gjorde fruktansvärt ont.
Känner fortfarande av det imellanåt i vissa knälägen..därför har det inte blivit någon direkt hårdträning. Men ska googla lite efter bra knäövningar som man kan stärka upp knäet en aning.. Jag har nått som jag själv kallar det knä-fobi. Det kanske låter knäppt, men är oerhört rädd för att knäet ska låsa sig när man tränar elr ute och springer.
Vet inte varför det blivit så men misstänker att det är sen jag och min dotter var ute och gick i grästerräng, och knäet plötsligt låste sig eller krampade..kunde inte gå utan jag föll ihop.. Gjorde fruktansvärt ont! Smärtan är värre än en förlossning, tro mig.
Men när jag var yngre så vred jag ofta det knäet ur led, så knäskålen flyttade sig, och den smärtan går inte att förklara med ord. Så det är väl efter det att knäet blivit slitet på de ställena som knäet hoppat ur led.. Fick också reda på att jag lider av överrörlighet i lederna.. Känner också av det i handleder och axlarna.. men det är inget jag stör mig på så, mer än att det gör ont ibland.. Men smärtan är inte lika jobbig som i knäna.
Därav har det blivit att jag gått upp i vikt, jag vågar inte röra mig i vissa lägen. Om någon har som jag, vad ska man göra??
Känner någon igen sig i det jag berättar? Berätta gärna hur ni gör för att kunna träna.
Jag vill inte leva så, och inte kunna göra vad som helst! :(

12-06-26- Update

Så då var tacosen nere, mätt och belåten :) kollar på Jackass 3.5, rolig men lite väl överdrivet imellanåt, såna sjuka grejer dom får för sig. Haha. Det är klart andras olyckor är den enda sanna glädjen, elr vad dom säger..Nja i vissa sammanhang)

Senare blir det ta en dusch, och slå mannen min i wordfeud ;) Vill ni spela mot mig, så kommentera detta inlägget :)
Chilla lugnt!

12-06-26

Måste, måste, måste, mååååste!!!!
Nu kör jag på med mina shakes, så jag får en kickstart, men min viktnedgång! jag ska, jag SKA klara det!! Mitt första delmål är 80kg. Ska och jag MÅSTE klara det!
Klippte just av en del av mitt hår :P Jag menar kan man göra det själv så är det ju bra, elr vad säger ni?:)
Jag vet att man inte bör klippa håret själv, men va f*n. Har ändå håret uppsatt för det mesta, då jag hatar när håret är ivägen för ansiktet.
Men ska leta efter en frisyr och sedan gå till en frisör för att få det klippt så, men får se när det blir. Så det blir nog bra i slut ändan.
Längtar till den nya blogg.se layouten syns på min också, jag har fortfarande den gamla :/ Vore också hemskt roligt om dom fixade en app för blogg.se till android. Har en i min iphone, men då min iphone bara är en reservs telefon används den inte så jätte mycket just nu. Har min samsung galaxy S2. Gillar faktiskt den mer än min iphone!

Sitter hemma och tittar på barnkanalen med min dotter, väntar på att min man ska komma hem snart <3 Idag blir det tacos till kvällsmat, yammi!! längesen vi hade det.
Nepp nu ska jag kolla i den nya tiden "allt om appar" och se om den är någon hit :)
Vi hörs!
Chill
RSS 2.0