Planering

Planering är i full gång, inte mycket kvar mest små detaljer kvar. Man vill ju att allt ska vara helt ok, och allt perfekt. (om man nu inte glömmer nått på sin stora dag.) Efter bröllopet kommer jag att göra en "låst" bröllops-blogg, då jag ej vill att hela världen ska se på vårt bröllop.

Just nu, kollar jag igenom "check" listan, ska även gå igenom fotograferingen med min fotograf och gå igenom musiken. Ska gå igenom musiken med min bror som har hand om musiken på vårt bröllop också, fast får göra det i helgen när vi ska till mina föräldrar på förmiddagen.. Ska jobba lite på kvällen, så måste ta det på förmiddagen så man slipper stressa igenom allting..

Min syster frågade om hon fick sjunga i kyrkan för oss, hon är världens duktigaste på att sjunga! tro mig! Jag älskar hennes sångröst!!! Den är så fin! Så det kommer säkert bli fint! Hela vår bröllopsdag kommer bli tårfylld.

Bara jag sitter och skriver nu, så känner jag hur mina ögon tåras, älskar bröllop, det är så vackert!
Sitter och lyssnar på Youngblood- running home to you och tänker på vårt kommande bröllop. Snart är man inte bara sambo och förlovad, utan sambo och en fru! Fy vad de låter gammalt "fru". hehe Men de hör väl till =)

En härlig känsla!!!! Jag älskar min underbara blivande man så himla mycket!! Kommer ju ta hans efternamn med =) Sen ska man ju ändra namnskylten på vår ytterdörr med..

Jisses vad det är mycket planerande, men I love it!

Nu ska jag planera lite vidare, elr börja sy på vår bröllopstavla..

Kram

Kallt

Ja, jag sitter och fryser trots att jag har min jumpsuit på mig, och luvan uppe. Ingen aning om varför egentligen. Men men kan väl kanske bero på att jag är trött kanske? Men än kan jag inte hålla kväll. Ska jobba lite till ikväll. Ska väl ta och brygga lite kaffe så man vaknar till liv?! Ja, kanske det. Skönt iaf att snön är borta!! och att det börjar gå mot varmare väder och våren börjar närma sig, de gillar vi!
..................................................................Paus........................................................................
Så back, mina 100situps gjorda.. lite trögt när man har en sån träningsvärk sen igår, men bara till att kämpa igenom smärtan, även om det inte direkt är lätt. Men vem har sagt att träning ska vara lätt?! Passade på och sätta igång lite java, så man vaknar till liv. Sen ska jag kika på margaretha.se och se vad dom har för fint till påsk som man kanske kan göra. Håller ju som sagt fortfarande på med tomten och bambi. Ni som inte vet vad jag pratar om så pratar jag om broderi. Har även en broderi/virk blogg där ni kan följa mina objekt.
http://tesshandarbetar.blogspot.com/

Följ gärna min blogg =)
Ciaoo!!
RSS 2.0