Tisdag..och på AME heeela dagen..


Ja det stämmer det, ska sitta här framför dumburken och söka jobb hela dagen.. Än så länge har jag hittat 3 jobb som jag sökt ;) duktig jag är.. *hehe* Får se om man får svar från någon av dom. Men än har jag inte gett upp hoppet.. Jag SKA ha ett jobb..helst inom det jag trivs med.. Men man kan ju inte få allting här i världen även om man så önskade det..*suck* Sitter med musik i öronen, just nu lyssnar jag på Enya- Exile.. den är så mysig. Men om man ska tycka det, så ska man ha lyssnat på all hennes musik och lyssna på texterna..

Jaha, annars är det bra med mig..efter helgen magsjuka :( såå äckligt.. Men vilket jag inte skulle gjort var att äta YOGGI för det retar tydligen magen om man är magsjuk, märkte jag. Skulle åka in till Hässleholm för att handla hem mat, men mådde inte alls bra..fy. Så det blev bara att ta det som stod på lappen och ut fort som faen.. För kallsvettades och mådde illa om vart annat.. Men iaf Yelena klarade sig, en himla tur. Jag var den enda som kräktes..Min kille blev bara ordentligt dålig i magen och avslagen.. skönt det. För gillar inte alls att dom är sjuka, mina älsklingar <3

Så vad händer i helgen då?

För vår del så är det hem till mamma och pappa och fira påsk och födelsedag.. Pappa fyllde ju år den 25e mars..skulle ju firat han i helgen som vart, men nej, det gick ju inte p.g.a den förbannade magsjukan..*suck* Så vi ska ta igen det denna helgen (påskhelgen) Ska bli kuul..!!! Ska fixa ett påskägg till Yelena med, men ska nog inte lägga godis i det, kanske lite. Men en leksak är bättre för såna små tycker jag.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt jobbsök :P

Ha de fiint!!

Ciaoo

RSS 2.0