>Finns det någon annan nu<

Detta är en låt som jag verkligen gillar!! den får mår till att vara lugn och avslappnad.. men samtidigt är låten sorgsen. Men lyssna på den! och hör själv, se om någon håller med mig.
Allt känns så tungt jag går runt här I tystnaden. Ensam I kärlekens hus. Jag fingrar på bilder med minnen av oss. Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar. I hjärtat finns bara du. Säg mig, finns det nån annan, Finns det nån annan nu? Nätterna plågar mig, stirrar I taket. Jag önskar du låg tätt intill. Utanför fönstret där rusar det timmar. Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova. I hjärtat finns bara du. Finns det nån annan, Finns det nån annan nu? Finns det nån annan, Nån annan som älskar dig så som jag? Försökte att nå dig igår men du sa: "Lämna ditt nummer och ha en bra dag".
Solen går upp väcker världen till liv. I min dröm ligger du tätt intill. Utanför fönstret där rusar det timmar. Här inne tycks tiden stå still. Det känns lite bättre men hjärtat det gråter. Du finns här 24-7. Säg mig, finns det nån annan, Finns det nån annan nu? Finns det nån annan, Finns det nån annan nu? Säg mig, finns det nån annan, Finns det nån annan nu?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0