Måndag 24/9-12

Måndaaag :) Jag är lika glad som om det vore fredag idag :) Men en hel vecka tills fredag.. På lördag blir det födelsedagsfest :) Det ska bli skoj, äntligen hela familjen samlad. Men så är det när man jobbar olika helger. Det är sånt man får acceptera. Men på lördag var alla lediga samtidigt så det ska bli skojigt. Så blir inom systemet antingen fredag eller lördag förmiddag..  :)
 
Imorgon kommer jag att vara med i tidningen :D Vi sålde miljonvinsten i lördags på mitt jobb, och jag fick äran att ta emot samtalet från svenska spel i förmiddags och sedan träffa tidningen..spännande!
Grattis till den som vann!! :)
 
Helgen kommer springa snabbt förbi som alltid när man är ledig :) hoppas dessa veckor till den 13e oktober går fort..för jag längtar som bara den. Men som vanligt kommer det väl gå långggsamt. Aja man får tänka på något annat så går det fort :P
Förhoppningsvis så kommer min make hem i någorlunda tid denna veckan så man hinner se honom något innan man ska sova.. Förra veckan var det att man sa hej och godnatt typ.. När han kom hem sov jag. Nån kväll sa jag hej och godnatt. Jätte tråkigt när det är så, men har haft det så innan och det är ju bara periodvis. Sån tur är.
 
Annars har det inte hänt så jätte mycket mer än att min lilla tjej blivit stor och börjat i skolan.. <3 och det går så bra! så skönt att få veta att allting går bra i skolan. Det glädjer oss som föräldrar <3
 
Ciaaoo
RSS 2.0