1:a Advent ♥

Hej på er som läser:)

Idag är det 1:a Advent...och det är såå mysigt..♥.. Den 1:a december är det bara 23 dagar kvar till jul.. Var har hela året tagit vägen egentligen.. Här kommer en 1:a advent bild:)


I morron den 30:e November fyller MIN älskade dotter 3år:) Grattis stumpan min!! Mamma loves you!!
Tiden har gått oerhört fort, de var ju typ nyss hon var liten bebis i famnen.. Men nu är hon stor flicka:D
Börjar bli blöjfri med, bara blöja på nätterna för säkerhetsskull..  Det är såå skönt och snart ha ett blöjfritt barn, tänk vad man sparar pengar på dessa här blöjor.. De är ju så dyra nu för tiden än när man själv var liten bebis.. För visso är det ju 23år sen jag var liten bebis..*hehe* Men ändå..

Julen den börjar närma sig med storm-steg, julstakarna har åkt upp, nu återstår bara strykningen av gardinerna, hur det nu ska gå till utan strykbräda:s.. Men aja det löser sig det med..

Nä nu ska jag ta och skala potatis..vi ska ha potatismos och köttbullar:) Min dotters favvo-mat..

Vi hörz..thingeling..

Måndag..och det märks..

Då var det Måndag...hmm tidig-eftermiddag och de märks verkligen.. Kände i morse att nä usch vill inte gå upp, var trött som sören..Yelena är hes och förkyld så hon vaknade flera gånger i natt och ville upp till mig i min säng.. Så man har inte fått riktigt med sömn själv, men men det är sånt man får räkna med.. Jag går här och väntar på hennes svininfluense-vaccin.. men enligt andra så börjar dom inte förrän vecka 49 och vaccinera.. Får bara hoppas att det inte når hit innan små-barnen vaccinerats..

En sak som jag vill påpeka till er som handlar på tradera; Vissa där är nåra riktiga skitstövlar, får jag säga. Även om de har höga omdömmen..Blev just drabbad av en sån jävel.. Faen vad jag blev förbannad på han!!!! Vetifasen om jag vågar handla nått mer därifrån:s *förvirrad*.

På ehm Onsdag, ska jag till arbetsförmedlingen och lämna månadsuppföljningen.. Jag hatar att vara arbetslös, vill ju inget annat än att ha ett jobb.. Men vem vill inte det egentligen?.. Det är till och med så illa, att man knappt har råd med kläder till sig själv, för det är så satans dyrt, alla mina byxor är i sönder då jag får använda mina egna till jobbet bl.a. Men sen är dom ett x-antal år gamla med, och dom håller ju inte i all evighet.. Jag har lagat dom gång på gång men dom går upp lika fort då man inte har nån symaskin heller:(  (jaha, då är snart min lunch slut, strax gå tillbaka till jobbet) Aha, vad händer då ikväll undrar ni?? ehm ehm, jag vet inte..laga middag ska jag ju göra..men annars vet jag inte.. Kanske skriva brevet till Erica, jag får se. Kanske ändå bäst och göra det en dag när man har lunch, om man ska få ha det helt.. hehe.. har ju en liten vildning som tvunget ska ha det jag har.. Busungen min..

Och sen begriper jag mig inte heller på dom som kallar sig "mina vänner".. Vissa av dom är helt fucked up.. (Nämner inga namn, ni vet nog vem ni är) ...Ibland blir jag såå lack på dom.. Då undrar du/ni, vad har jag nu gjort? Jadu, det kan ni väl ändå räkna ut själv.. Jag tänker inte ta en massa skit från er, det ska ni ha klart för er!..

Guuud vad tiden springer iväg, skulle kunna skriva mer här..bara man får vara själv så brukar det släppa och man skriver på som bara den.. :) Nej, nu får jag ta och kila tillbaka till jobbet! Men vi hörez gott folk som läser min blogg:)

NI FÅR GÄRNA KOMMENTERA MINA INLÄGG:D

Ha det fiiint!!!

 

Lördagen går alldeles för fort..

Aha lördag idag..men den e snart slut. Tittar på america's funniest home videos..ganska kul faktiskt.. Den finns en stå-upp komiker som ja gillar mkt, och det e Pablo Fransico..han och sina roliga ljud.. Har du inte kollat på någon av hans filmer, så rekommenderar jag dig att göra det.. Det gäller även filmerna Jackass.. Skrattade så jag fick ont i magen.. Haha..:D Nu e de som sagt kväll och min vännina och hennes sambo har åkt hem.. dom åkte vid sjutiden härifrån, så vi har ätit tacos:p Gott e det.. Inatt så drömde jag en himla lustig dröm, och de värsta var att det kändes så verkligt..så man har gått o känt efter hela dagen, om de verkligen var sant.. Men nej, det var det inte, sån tur var.
Då kommer ni väl med frågan "Vad Drömde Du Om?":)
Jo, jag drömde om jag kände fosterrörelser i magen, kändes precis som när jag väntade Yelena.. Små händer eller fötter som tryckte mot magen, inifrån. Det kändes verkligt, för jag vaknade hastigt..Men då insåg jag att de bara var en dröm..Väl var väl det.. hehe.. Men vem vill inte ha barn? Jag vill gärna ha en liten pluttis till, men det får vänta tills jag har det bättre ställt med ekonomin bl.a. Och sen vill jag heller inte stå ensamstående med två barn.
Nu ska jag kolla på film med babe!!;)
Vi hörzzz!! :)
RSS 2.0